Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Не понеси се мудрошћу. Ни туђом, јер није твоја. Ни својом, јер чим си се понео, значи да је немаш много"
Св. Николај Велимировић

ОБРАЗОВАЊЕ ЗА ОДРЖИВИ РАЗВОЈ

У оквиру изборног предмета Образовање за одрживи развој, ученици II-2 и II-3 одељења, 19. септембра су са својим ментором, професорком Милком Мајсторовић, били у посети Пољопривредној школи у Ваљеву.

Ученици су на терену прикупљали материјал за пројектне задатке о земљишту, органској производњи ратарских, воћарских и сточарских култура. Такође су обишли и органску ботаничку башту за узгој лековитог биља.

Образовање за одрживи развој едукује ученике како користити природне изворе и ресурсе, а да их не уништимо већ да их оставимо и будућим генерацијама.

Захваљујемо се директору Пољопривредне школе, Милану Гајићу и организатору практичне наставе професору Милану Новаковићу што су нашим ученицима омогућили практичне часове у њиховим отвореним учионицама.

Локација на сајту: Почетна Настава Уџбеници
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs