Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Не понеси се мудрошћу. Ни туђом, јер није твоја. Ни својом, јер чим си се понео, значи да је немаш много"
Св. Николај Велимировић

ИЗВРШЕНА ПРИМОПРЕДАЈА ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА ВАЉЕВСКЕ ГИМНАЗИЈЕ

У петак, 4. маја 2018. године извршена је примопредаја дужности директора Ваљевске гимназије. Директор школе у претходном четворогодишњем мандату др Војислав Андрић предао је дужност професору Предрагу Јевтићу, који је по обављеном конкурсу именован на ову позицију 5. марта ове године, одлуком Министра просвете науке и технолошког развоја.

Др Војислав Андрић је професионални рад започео 1975. године у Ваљевској гимназији, као професор математике. Од тада, са малим прекидима, био је професор и директор Ваљевске гимназије у три наврата. Човек који је живео и радио за ову школу, уграђујућу у њу најбоље што је знао и умео, са поносом каже да Ваљевску гимназију носи у срцу.

У претходне четири године др Војислав Андрић предузео је бројене мере за унапређење рада школе и целокупног амбијента образовања у Ваљеву.

У прилогу је ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ДИРЕКТОРА У ПЕРИОДУ 2014-2018. >>> (преузимање).

Локација на сајту: Почетна
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs