Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Не понеси се мудрошћу. Ни туђом, јер није твоја. Ни својом, јер чим си се понео, значи да је немаш много"
Св. Николај Велимировић

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР СЛОГАНА ВАЉЕВСКЕ ГИМНАЗИЈЕ

Многе школе у свету имају лепе и карактеристичне слогане који на најбољи начин одсликавају делатност и образовано васпитна настојања своје школе. Као пример наводимо неке слогане:  „Осмехом до знања“, „Per aspera ad astra“ („Преко трња до звезда“). Тим поводом Ваљевска гимназија расписује ЈАВНИ ПОЗИВ за избор слогана Ваљевске гимназије, који траје од 21. априла до 6. маја 2017. године.

Јавни позив за слоган Ваљевске гимназије подразумева предлог оригиналног ауторског слогана, цитат неке карактеристичне пословице или изјаве неке познате личности.

Јавни позив за избор слогана Ваљевске гимназије подразумева да се у плексиглас кутију у холу школе убаци или поштом у већем запечаћеном коверту на адресу Ваљевске гимназије достави:

  • текст слогана потписан шифром предлагача и
  • такође запечаћен мањи коверат на коме је написана шифра аутора и у коме су лични подаци аутора неопходни за идентификацију аутора (име и презиме, адреса, број мобилног телефона и е-маil адреса).

Право учешћа у формулисању слогана имају сви некадашњи и сада-шњи ученици, професори и запослени у Ваљевској гимназији.

Избор слогана, најкасније до 31. маја 2017. године, извршиће жири у саставу: професор Вера Ваш, професор Биљана Ерчић, професор Наташа Кристић и ученици Исидора Јосиповић, Стефан Крунић и Дуња Дукић.

Детаљнија обавештења о свему путем телефона 014 – 221 – 622 или преко e-mail aдресе  Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Локација на сајту: Почетна
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs