«

»

Oct 04

4. ,,INTEGRAL KUP” ONLINE 2020

Četvrti ,,Integral kup” biće održan u subotu 28. 11. 2020. godine. Pored takmičarske funkcije, ovaj turnir okuplja najbolje mlade matematičare, promoviše i predstavlja domaćine, grad Valjevo i okolinu u pozitivnom svetlu svim učesnicima turnira, širi prijateljstva i stvara nove mostove saradnje.

Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju, odlučili smo se da turnir bude održan na internetu

sa sledećom satnicom:

  • otvaranje turnira i predstavljanje ekipa učesnica u 10,00 sati (Zoom)
  • rešavanje zadataka od 10,30 do 13,00 sati
  • rezultati turnira biće objavljeni do 19 sati na internetu.

Ekipe broje 4 ili 8 učenika. Škole koje realizuju samo srednjoškolski program prijavljuju četvoročlanu ekipu, koju čine po dva učenika I i II razreda srednje škole. Škole koje imaju i program osnovne škole u radu sa obdarenima u oblasti matematike (matematičke gimnazije), prijavljuju 8 učenika, i to po 2 učenika svakog od razreda: VII, VIII (oš), I i II (sš). Osnovne škole prijavljuju po 2 učenika VII i VIII razreda.

Rangiranje takmičara vršiće se u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Kod srednjoškolskih ekipa biće izvršeno rangiranje u dve konkurencije (matematičke gimnazije i ostale škole). Oko 50% takmičara biće nagrađeno za postignute rezultate.

Prijave se vrše najkasnije do petka 15. novembra 2020. godine, elektronskim putem na sajtu turnira  www.valjevskagimnazija.edu.rs/integralkup ili ne e-mail adresu dms.valjevo@gmail.com

Sa svakom ekipom prijavljuje se vođa ekipe koji će sarađivati sa organizatorima u cilju uspešne realizacije turnira.

Prijavni mejl treba da sadrži: naziv škole i njenu adresu, imena i prezimena svih takmičara i njihove razrede, kao i ime prezime vođe ekipe, njegov broj telefona i e-mail za kontakt.

Više o propozicijama, kao i zadatke sa prethodnog turnira moguće je pronaći na sajtu turnira.

 

Dobrodošli!