Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Животни циљ сваког појединца је увијек исти: напредовање у доброме."
Толстој

ОБРАЗОВАЊЕ ЗА ОДРЖИВИ РАЗВОЈ

У оквиру изборног предмета Образовање за одрживи развој, ученици II-2 и II-3 одељења, 19. септембра су са својим ментором, професорком Милком Мајсторовић, били у посети Пољопривредној школи у Ваљеву.

Ученици су на терену прикупљали материјал за пројектне задатке о земљишту, органској производњи ратарских, воћарских и сточарских култура. Такође су обишли и органску ботаничку башту за узгој лековитог биља.

Образовање за одрживи развој едукује ученике како користити природне изворе и ресурсе, а да их не уништимо већ да их оставимо и будућим генерацијама.

Захваљујемо се директору Пољопривредне школе, Милану Гајићу и организатору практичне наставе професору Милану Новаковићу што су нашим ученицима омогућили практичне часове у њиховим отвореним учионицама.

Локација на сајту: Почетна О нама Записали су о нама
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs