Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Jeдан који хоће, увек је јачи од двојице који морају."
Војвода Живојин Мишић

НАГРАДЕ ЧАСОПИСА „АКТ“

У петак 29. 12. 2017. године, у клубу Матичне библиотеке „Љубомир Ненадовић“ додељене су награде часописа „Акт“ Ђурђији Марјановић, Невени Жујовић и Милици Пантелић, ученицама III-5.

На осми ваљевски средњошколски литерарни конкурс, који расписује часопис за књижевност, уметност и културу Акт, пристигло је 54 рада, од 27 ученика.

Жири у саставу мр Душан Стојковић, председник, Дејан Богојевић, члан и Данијела Падејски, члан донео је једногласну одлуку да равноправно награди пет ученика: Виктора Лукића, ученика I разреда СМШ „Живорад Грбић“, Марка Раичевића, ученика II разреда Медицинске школе, Ђурђију Марјановић, Невену Жујовић и Милицу Пантелић, ученице III разреда Ваљевске гимназије.

Радови награђених ученика објављени су у најновијем троброју 71- 72-73. Ово је још један од начина на који часопис Акт промовише и подржава стваралаштво младих. Додели награда присуствовала је и професорка Милена Милисављевић, руководилац литерарне секције.

Локација на сајту: Почетна Настава Секције Фото секција
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„Посебно је, а и ретко, задовољство бити у школи у којој се негује памет, а још веће задовољство што је та школа моја школа.“

4. IV 2017.
др Драгица Павловић Бабић, виши научни сарадник Института за психологију

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs