Ваљевска гимназија, Вука Караџића 3, 14000 Ваљево, тел/факс: +381 14 221 622, gimvaljevo@gmail.com, www.valjevskagimnazija.edu.rs

Школа

Зрнца мудрости...

"Jeдан који хоће, увек је јачи од двојице који морају."
Војвода Живојин Мишић

"Не мораш бити бољи од других, буди само најбољи што можеш."

СПОРТСКИ ДАН

У четвртак 03.09.2015. године, у СРЦ Петница, успешно је реализован још један "Спортски дан" Ваљевске гимназије. Све планиране активности у оквиру ове манифестације су успешно реализоване. Већина ученика могла се пронаћи, уживати и такмичити се у дисциплинама предвиђеним програмом који је обухватао спортске активности на базену, кошарку, фудбал и одбојку.

У 09:00 ученици су  заједно са професором Александром Севићем кренули пешке ка СРЦ Петница.  У 10:00 било је званично окупљање на базену. Као и сваке године, наши ученици су се такмичили у разним спортским активностима.

Прво место на такмичењу у пливању, код мушкараца освојио је Лука Глигоријевић, ученик IV-5, друго место Филип Пуце II-2 и треће место  Стефан Филиповић VIII-1.

У женској категорији, прво место заузела је Наташа Драгојловић, ученица II-4, друго место Божица Андрић II-3 и треће место Соња Лазић II-3. Такмичење је испраћено громогласним аплаузима и навијањем са трибина.

Поред вештих пливача, има и оних који су свој таленат показали на терену за одбојку. Као најбоља екипа ове године показала се екипа "Гим-Ва", чији су чланови били:

-Филип Јеремић I-2,

-Тамара Бељић II-6,

-Марија Живковић II-6,

-Вања Петрић II-3.

Друго место освојила је екипа IV-2-7, чији су чланови били:

-Биљана Перић IV-7,

-Кристина IV-7,

-Огњен Пантић IV-2,

-Александар Андрић IV-2.

Треће место освојила је екипа IV-3-5, чији су чланови били:

-Петар Марјановић IV-5,

-Дуња Жујовић IV-5,

-Костантин Јовановић IV-3,

-Милица Обрадиновић IV-3.

Своју спретност, ученици су могли да покажу и на терену за баскет. Најбоља екипа била је екипa IV-5, која је освојила прво место, a момци који су овом одељењу донели победу били су:

-Бадовинац Павле,

-Благојевић Никола,

-Марјановић Стефан,

-Топличевић Миодраг

Заједно са ученицима, овом Спортском дану су присуствовали и директор школе, као и већина професора. Ово је био прави начин за почетак још једне школске године.

Спортски дан су организовали професори физичке културе: Снежана Ђурђевић, Драган Ђурђевић и Александар Севић

специјализовано-математичко одељење

Е-учење

Ко је присутан

Имамо 11 гостију на мрежи
Локација на сајту: Почетна
Назад на врх

ЗАПИСАЛИ СУ О НАМА

„An honour and a sincere pleasure to visit your school. It is very obvious that you are doing an excellent work! Fantastic students and great teachers! The best combination for a powerful education. Thank you for allowing me to visit you. My warmest regards to all.“

9. III 2020.                  Gregory Dikaios, City College, International Faculty of the University of Sheffield, Thessaloniki

„Огромная благодарность замечательной гимназии в Валево за тёплую встречу и интереснейший рассказ о современной жизни гимназии и её истории от коллектива магистрантов – филологов из Московского городского педагогического университета и проф. Ирины Беляевой.

Надеемся на то, что интерес к русскому языку и культуре возродится, в том числе благодаря нашему возможному сотрудничеству.“

11. февраля 2020 года           Беляева Ирина Анатольевна, профессор Московского городского педагогического университета

Ваљевска гимназија

Адреса: Вука Караџића 3, Ваљево
Телефон: +381 14 221 622
Факс: +381 14 221 622
E-пошта: gimvaljevo@gmail.com
Веб: www.valjevskagimnazija.edu.rs